Wednesday, 2 November 2016

BERTEMU KEMBALI

Assalammulaikum . Hyee . Apa Khabar ?? 



Rajin korang dok blog walking . Selamat Datang ke blog hakak . Sorry dua tiga menjak ni busy , busy mengajar , bisnes online , craft felt . selagi hakak boleh buat , hakak buat . haha . sebab akk ni minat berbisnes . online ataupun offline . cita2 dulu nak jadi ahli perniagaan n cikgu . Alhamdulillah . tercapai jugak apa yang diimpikan . Aktif berniaga dari zaman maahad sampai sekarang , dan merupakan seorang pendidik kepada anak2 murid yang comel .




auuuuucakkkkkk !!
Lama sangat dah Aliah tinggal blog ni. Kini ku munculkan diri buat seketika . Haha . Hmm * Memikir apa yang tulis malam nii *. Tetiba rajin nk mengupdate blog. hihi . Ada idea x ? Aliah ni bukan boleh , dok kata xdak idea , satgi panjang berjela dia tulis . 


Tetiba rajin nak cerita tentang kehidupan Aliah . Setelah sekian lama menghilangkan diri , Sampai dah nak jadi bini orang dahh oii . Haha . Tak caya ?? Nak Aliah bagi bukti ke ? Hehe . tak pa , Jap gi Aliah tunjuk bukti nah . ? * kenyit mata*

TRALALALALLALLALALAALLALA . 

sambil santai kat luar rumah , ambil angin malam . Borinng , sbb tu boleh menghadap laptop ni . haha .lama xasah speed typing hakak . ahha .

 Okaylha . sebagai pembukaan . hehe . excited nak cita pasal pertemuan kami la plak . haha . jgn kata aliah over . ahha . Selamat Membaca !! 

                                    LOT'S OF LOVE [ KAMALIAH]






Post a Comment