Thursday, 20 August 2015

Kini Kembali =)

Assalammualaikum  .

 Sekian lama ku menghilangkan diri , kini ku hadir untuk menyinari blog ini.  Aceewahhhhh. Lama oii xupd
ate blog ni . Bukan apa.  Tuan tanah busyy.  Hehe.  Last update tahun lepas , tu pun rasanya setahun dahh . Perghhhhh.  Bkn setakat berhabukk , tumbuh lalang penuh blog aliah ni.  Hehe.  Bukan apa , asal nak update je , tetiba rasa malas.  Asal nak update je , ngantokk . Hehe . Kini ku hadir untuk mencoretkan kisah ku kembali . Segala suka & dukaku.  . * poyooosss *


Inilah tuan empunya blog yang semakin tembam.  Hahaha . Bnyak org tegur , aliah dah tembam & mendapat gelaran " BAMBAM " dari someone . Tapi tu lha hakikatnya . Bahagia orang kata . Tu yg tembam.  Fakta okayh.   :-p . 

Lock at the time * 2.15 PM *   . Tengok.  Baru ja nk update blog , dah nak pergi keja.  Hehe.  Padan lha , cuti seminggu xmau nak update . Nak buat macam mna , hri ni bru trgerak hati nk update.  Hahaha.  Kamaliahh ohhh kamaliah.  Banyak akaiii sungguh.  * garu kepala * . 

Okay lha , semangat nak update blig dah ada , nanti kalau free , aliah update lain.  Jommm.  Pi keja.  Kejaa ohh keja * part time ja * . Byee.  See you again.  Wassalam.    



 


Post a Comment