Friday, 20 December 2013

Mengimbas Memori Lalu (:


Tengok balik gambar dengan kengkawan .. Dapat idea nak update blog .. Hehe ..Tengok gambar kat atas tu ..Cun x ? ..Apa ? Cun   ? Alhamdulillah .. Ciptaan Allah semua indah belaka :D ..  Gambar ni la yang paling perfect tahun ni .. semua ada .. kalau tak , emm .. memang payah nak snap gambar ramai,ramai .. ada yang tak suka tangkap gambar .. ada yang malu .. & bermacam karenah ! BTW , kami memang The Best Of Progresif ..  (y) ..Gambar ni tangkap masa jamuan hari raya kat sekolah ..Bermacam gaya /style kami buat ..  Bila la kita boleh sesama lagi ? :/   ~KENANGAN ~ 



~Fiqah ,Zureen ,Yana &Acik ~ 

Depa ni sebenarnya pemalu orangnya ..Ni lah satu,satunya gambar depa yang ada kat Aliah .. Macam mana tau boleh tersesat dalam pendrive .. Tapi kan , yang pakai baju purple tuh bukan seorang pemalu .. itulah TAIKO  kami . Haha ! * sori acik * .. Seorang yang ceria .. ada ja dia dalam kelas , riuh ! ..Tapi kalau dalam kelas B.ARAB senyap ja .. bukan dia ja .. Semua 5 ekonomi  ! ;) .. 


~ Best Friend Forever ~
Semoga persahabatan kita kekal ke syurga ya SITI AMINAH ?  .. IN SHA ALLAH . Amin .. kawan yang memahami .. thanks sebab pernah bagi jam pink kat Aliah dulu ..  kadang,kadang kita gaduh kan ? gaduh tu la yang mengeratkan lagi silaturahim kita .. :)  *MHI* Hehe .. :p




Nak kenai dak depa nie sapa ? ..Geng hingaq 5 ekonomi . Hahah !Hingaq depa bukannya apa ..Just nak bagi kelas ceria .. right ? .. :D ..Weyh , sunyi aih tak dengaq gelak tawa hampa .. yang dok hingaq tuh ! yang selalul Aliah dok marah ! .. Aliah marah bukan sebab apa , Aliah tak suka suasana bising .. TAPI , kalau 
Aliah  buat bising xpa .. Hihi * Kejam seketika * 
~ Zatiey , Rahmah , Farah , Miera ~

 :: Walaupun Kita Terpisah ,Tetapi Biarkanlah Ukhwah Kita Mengalir Selamanya :: 
=D ..
 tERIMA kASIH kerana sudi menjadi sahabat Aliah selama ini .. 




:: Mohon Maaf jika sepanjang persahabatan kita , Aliah ada buat salah nyer ? .. Nobody Perfect =D ::
~ Salam Ukhwah Fillah ~
Post a Comment