Tuesday, 17 December 2013

Masa Berlalu Dengan Pantas :)

                                             
Assalammualaikum .. :')

Pejam Celik , Pejam Celik (jangan pejam xcelik dah sudah ) * Hehe .. Dah nak bukak sekolah .. Tahun ni dah nak melabuh tirai :) .. Hey , i'm still student for the next year !!.. Haha .. * Budak Sekolah Lagi* .. awat ? .. ingat cheq dah habes sekolah ka ? .. ( tidak , tidak ) .. Aliah sambung STAM tahun depan .. In Shaa Allah :') .. Rasa sat jew masa berlalu kan ? .. Allah :( .. Persediaan tahun depan ? .. emm . masih dalam proses .. Hehe .. * Adoi , tetiba idea terbang pulak dah * .. 


Cerita Malam Kelmarin ::


masa ni dekat rumah Aliah masa budak,budak kat taman ni *Taman Kempas* mai mengaji dekat rumah .. kalau malam jew mesti riuh .. macam nak pecah jew rumah .. tpi Alhamdulillah , tak pecah lagi . Hihi .. :) .. Bukannya apa , geng laki pakat mai malam .. dah la tu , mai segroup sekali .. mau tak hingaq nya .. waduh * Pening kepala* :/  .. 


ALIAH     : wey , hampa baca Al Fatihah .. Cik Sara suruh !! ( mak aliah )

OTHERS  : Fatihah ? .. sapa tu ..   ada ka orang nama fatihah kat sini ? HAHA !
                 * pakat gelak*
ALIAH     : hai budak2  ni .. sabar jew laa .. isyh ! orang cakap elok2  .. main2  boleh .. !! * dalam hati memang membara* 
OTHERS  : ALHAM kami tau arr .. FATIHAH xtau .. 
ALIAH     ; bagus sungguh hampa noh ? .. pi belajar sekolah mana .. cikgu mengajar , hampa dok main kat belakang .. haih ! budak2 ni .. Apa2 jew laqh .. baca la cepat !.. 
OTHERS   : haha ! Padan muka ! .. okayh2 kami baca ..!


Perghh ! kenakalan terserlah di situ .. macam tu la suasana tiap2 malam kat rumah Aliah .. kalau tak mengaji , rasa sunyi jew rumah ni .. ehrmm ! .. Kalau nak tau , Lorong rumah  Aliah la yang paling riuh waktu malam .. :D .. Nanti mesti rindu suasana macam tu kalau dah duk rumah sewa .. 

* eH ! rasanya lari tajuk la pulak kan >? .. erhmm .. biar lha .. Maaf idea terbang ,.. roket xdak nak pi ligan * :'( .. *sedih* .. Kalau ada sapa2 jumpa idea Aliah tu , please give me back , okayh ? ! Haha .. 


Fuhh ! berdebar hati menunggu tahun baru , kehidupan baru .. erhmm ..Maybe kawan baru ? .. 0hhh ! i gonna miss the memory in this year ! .. :( ..  





Post a Comment