Friday, 20 December 2013

Jeles :p

               
ASSALAMMUALAIKUM .. 

Nampak x tajuk dekat atas tuh ? JELES  ? ! . apakah itu ? . emm . jeles tu maksudnya CEMBURU ? .. Hehe ..  nak tau aliah cemburu pasal apa ? ..  :( .. Aliah jeles pasal blog korang yang segak tuh ...lebih,lebih  lagi blog yang warna pink ! Adoii ~ membuak,buak dalam hati ! Haha . teruk kan ? .. Memang gila pink sungguh ! kalau boleh semua nak warna pink .. selamat lha muka Aliah tak bertukar warna pink ..Kalau tak , pakat tak mau kawan habis ! Hihi .. Sehinggakan  mak menakan , adik , & kawan,kawan panggil minah pink ! .. Hey ~! bukan MINAH pink , tapi Aliah   pink ! Huhu ~ .. 
 Aliah ni bukan terror sangat nak mengedit blog bagai ni .. but , I try my best :') .. ni lah hasilnya .. tak segak kan ? .. * tangan ke bahu mata ke atas * ..

    Ada sapa,sapa tak yang baik hati nak tolong ajar nak edit blog ni bagi segak lagi , ? . Haha .. *lori 6 tan Aliah tadahkan* .. :) .. Dulu bila tengok orang yang ada blog ni , Aliah kata buang masa .. sekarang ni , lain pulak .. baru berakai .. kata kat orang pandai sangat ! last,last dia pun terjebak kan  ? .. . * peace no war* .. Bukan apa , kat blog la kita boleh tulis apa yang terbeku dalam otak & hati kita kan ? .. ala,ala meluahkan perasaan * aceewahh* . Haha .. boleh blogwalking & tau perkembangan cerita blogger yang lain ! .. tapi kan , kadang,kadang tu , nak update tapi tak tau nak update apa .. soo , hanya ada entry yang lama .. kalau sekali update .. sehari boleh dua,tiga entry .. * melepaskan perasaan la katakan * .. ^^ ..


 kadang,kadang tengok blogger yang rajin blogwalking ni , terdetik dalam hati '' rajin sungguh depa '' .. bukan apa , Aliah blogwalking masa bosan / nak tengok cerita baru dari blogger lain ja    .. Hehe .. Kalau tak   , xdak maknanya saja,saja nak blogwalking .. lagi 1 , yang malas nak blogwalking sebab ada gangguan ! mengacau sungguh minah dalam rumah ni .. asal nak guna ja , dia pun nak guna .. apakah yang patot aliah bagi ? PenamparKAH ? Haha .. * lawak ja * .. xsampai hati nak buat macam tu .. Almaklumlah .. Kakak Yang Baik ! Hihi .. 


Eh ? Perasan  ? mana ada .. KENYATAAN okayh  ! .. Hehe .. dah la .. kang ada orang jeles pulak ..  :') ..   Daa ~ .. 



   
itulah wajah kakak mithali * mohon jangan jeles* .. Haha ;)
Post a Comment