Tuesday, 24 December 2013

:: Fakta Anak No 1 ::


1.Senang memaafkan orang ,,
2 .Garang macam harimau tp hanya pada sesetengah orang ,,
3. Kalau gelak tak ingat dunia ,,
4. Sensitif , hati lembut ,,
5. Ramai peminat ,,
6. Mudah menyayangi orang lain jika org itu mengambil berat tentang dirinya ,,
7. Sukar melupakan orang yang dia sayang ,,
8. Selalu menjadi tumpuan orang ramai ,, 
9. Senyuman tetap di bibir walaupun , sedang sedih ,,
10. Sentiasa mengingati kawan lamanya ,,
11.Romantik & penyayang ,,
12. Manja & pemurah hati ,,
13. Peramah ,,
14. Kaki shopping & ske melancong ,,
16. Suka memasak & bagi orang makan masakannya ,,
17. Rajin ,,
18. Nk tahu merajuk ke x senang ja , kalo diam je tuh tandanya tgh merajuk ,,
19. Klu ada org mintak tlg mesti mereka akan ditolong ,,
20. Klu tgh tdoq senang je nk kejutkan sbb xtdo mati . . .
 


Ha ! dah baca FAKTA tu ? ..
.Kalau Aliah la kan .. Ada yang betol , Ada yang xbetol ..Hehe .. Tapi kebanyakkan btol lha .. Yang xbetul nya .. ??  Emm ,.. Secret !!  Hee ~ ^^ ..  Yang ni ja yang boleh Aliah cerita .. Yang lain biarlah menjadi RAHSIA ! Haha .. ;)

2 .Garang macam harimau tp hanya pada sesetengah orang ,,

Haha . Adik Aliah kata '' Yang ni sesuai untuk kakak .. Kalau marah org ,Bingit je telinga .. Satu taman boleh dengar suara kakak '' .. 

10. Sentiasa mengingati kawan lamanya ,,

Btoi kot .. Hehe ~ .. Kawan dari darjah 1 hingga La ni .. Walaupun depa dah lupa Aliah .. Aliah still ingat kat depa lagi.. Kadang ,kadang tu teringat kisah masa zaman, kecik,kecik dulu .. Hee ~ ;)

14. Kaki shopping & ske melancong ,,

Yang ni tak betoi .. Aliah paling malas sekali kalau nak pi pasaraya / shopping .. Dengan kawan / Family sama jaa ..Buat letih jalan la katakan .. Hihihi ~
Post a Comment