Friday, 13 December 2013

Akhirnya Siap Juga :')

Assalammualaikum ..

Alhamdulillah . :)
Siap juga blog Aliah yang nih . Penat tau dak ? *hehe* .. bukannya apa , blog yang lama (http://ierah-hatiku.blogspot.com/ )  lupa pasword laa .
Lepas jew SPM  nak update la something .Try punya la try letak pasword tak betul jugk . Bukanya yg tu ja .. Sekali dgn Email Aliah lupa . isyh5 ! Apa nak jadi la kan ? . 
Emm . Nak buat macam mana .. Jodoh kami tak panjang .  So ,Tunggu lagi .. Aliah curang lha dgn dia ,lari mai sini . Selamat dia xdan nak ligan .. *Fuhhhh ! .. 100 plus 1 * :') .. 
Orang punya la setia dengan DIA ,DIA buat hal ..Memang tak arr ..Free jew kena tinggal dengan Aliah ..Tapi sedih la jugak .. :( .. Dulu , DIALAH yang selalu dengar keluhan & perasaan Aliah ..Tapi ,Sekarang ni tak lagi .. HAHA ! 
Attudia ..Buat terok . *Boleh teqa tuh kot noh ? :p 

Besa lha ,Tengah malam ni otak dia kot lain sikit .. HEHE ! Ke arah dok gebang , mengarut semua ada . Tapi xMenyalahi Hukum Syarak ! HAHA ! .. Aliah harap , blog ni akan setia dgn Aliah nyer .. Tak laqat dak aih nak curang .. Cheq setia tau ! ^^ " .. 
okay la, Lagi lama ,lagi dia kot lain .. hihi .. Semoga Blog ni dapat memberi manfaat kepada Aliah untuk mencari ilmu baru & kpda semua terhadap apa yang Aliah boleh sampaikan .. Aliah share apa yang Aliah tau .. kalau ada salah tu , tegur,tegur la nyer .. tok sah dok malu , tok sah dok segan .. Cheq xmakan org aih ! .. Cheq makan nasi ja .. hehe .. 
WASSALAM ~


* Salam Ukwah Fillah*
* Syukran cik Rahmah tolong cheq .. jasamu akan ku kenang hingga ke akhir hayat* HAHA *
Post a Comment